wiec tak doszly mnie sluchy ze jestes Polakiem wiec po polsku bd latwiej...
to tak metode strzalkami mam ciagle wybrana wiec to nie przez to tylko mi sie wydaje ze jezeli monster jest na danej kradce na ktora ma stanac to bedzie wracal do poprzedniej w przypadku "stand" a jezeli bys dal "node" to by nie mial takiego problemu poniewaz nie musi dokladnie tam stanac gdzie mu zaznaczyles wpt
Dworak i have rp 265 with 115 distance, which script do u recommend me for profit, ghastlies or draken west?
its goood place for profit like 120k/h on me 340 rp
latalem teraz na refila kilka razy wlaczylem w hud zebym widzial arene i powiem ze bez sensu jest ta arena na jugerah bo podejda nightmary trapna cie a on nie moze zrobic nic zupelnie stoi i czeka az go trapna potwory... popraw tego scrypta bo nie jest za ciekawy jezeli chodzi o przebieganie na respa wez sobie jakiegos palla i sam polataj kilka razy i zmienisz zdanie ;/
Przeciez dobrze wiesz ze ciężko zrobić tak aby jaki kolwiek lvl solo na bocie 100% afk doszedł tam sam dlatego tez zastanawiałem się przed zakupem tego skryptu i jednak zrezygnowałem cena tez wysoka ;x jeśli byłby to skrypt 100% afk ze mogę puscic go po ssie i wrocic z pracy a on na 99,9 % bd latał to brałbym od razu ;D
no tak ok ale wiesz za 2kk same wpt moge i ja napisac to nie jest trudne ale to chyba nie o to chodzi bo jak ktos robi cos to niech to zrobi dobrze bo rownie dobrze moge sam napisac takiego scrypta gdzie i tak musisz latac manualnie na respa hahahhaa
i mean, whats better profit... Ghastlies dragons souleater resp or Draken west, for rp 260+