Signup Now
Page 843 of 863 FirstFirst ... 343743793833841842843844845853 ... LastLast
Results 8,421 to 8,430 of 8626
    Wind Powered
    Quote Originally Posted by Wiesel View Post
    Ots tibia 10.98 windows 7 reszta skryptów od Ciebie smiga :P a mam ich troche i planuje zakup nastepnych.

#edit
    Jakieś opcje na poi darki/plagi/drabinka poi/fury gates navi/inq darki/seal z phantssmami/betra..etc/medusa tower rp?
    Nie ma, jak dobrze pamietam to na 10.98 bank jeszcze potrzebny ? musisz zamienic action bank na cos takiego

npctalk("hi","deposit all","yes","withdraw xxx","yes")

i zeby Ci wybierał określoną kwotę za każdym razem

Wind Powered
    Quote Originally Posted by Dworak View Post
    Nie ma, jak dobrze pamietam to na 10.98 bank jeszcze potrzebny ? musisz zamienic action bank na cos takiego

Siema odpiszesz na pw w wolnej chwili?

Free User
    Już ci to wyjaśniałem 5x hidden destroyer bloczy się koło windy na -4 poziomie i gubi chodzenie czyli mało jest sprawdzania pozycji gdzie jest cały czas się bloczy do tego jeszcze przyblokuje mnie jakiś potwór w drodze na resp lub z respa gubi wpt i skaczą jak szalone no i mówiłem o ghoustah zamiast run uzyć fire axe lub sword. Nie wspomnę o skrypcie penisuela tomb ed w którym miał być zmienione żucanie ava i exori frigo z exori flam na zmianę. Liczę że jakiś rabat będzie bo te skrypty działają ale w jakiś 40% bo muszę ręcznie chodzić na respa a czasem z respa mam tibie 10 i 0 mini mark na mapie q-loga też mam włączonego.

Wind Powered
    Quote Originally Posted by Szprycka View Post
    Siema odpiszesz na pw w wolnej chwili?
    Nie mam PW

Quote Originally Posted by saska View Post
    Już ci to wyjaśniałem 5x hidden destroyer bloczy się koło windy na -4 poziomie i gubi chodzenie czyli mało jest sprawdzania pozycji gdzie jest cały czas się bloczy do tego jeszcze przyblokuje mnie jakiś potwór w drodze na resp lub z respa gubi wpt i skaczą jak szalone no i mówiłem o ghoustah zamiast run uzyć fire axe lub sword. Nie wspomnę o skrypcie penisuela tomb ed w którym miał być zmienione żucanie ava i exori frigo z exori flam na zmianę. Liczę że jakiś rabat będzie bo te skrypty działają ale w jakiś 40% bo muszę ręcznie chodzić na respa a czasem z respa mam tibie 10 i 0 mini mark na mapie q-loga też mam włączonego.
    https://forums.tibiawindbot.com/show...-7-8-10-New-PC

Napisz do mnie na PW, skrypty działają to że Tobie sie zacina to nie moja wina tylko szukaj czegoś u siebie, ja nie mam chara z dostepem na destro zeby to sprawdzic a Tomba rzuca ava dobrze sprawdzałem ostatnio

Wind Powered
    Nie mam PW

https://forums.tibiawindbot.com/show...-7-8-10-New-PC

Napisz do mnie na PW, skrypty działają to że Tobie sie zacina to nie moja wina tylko szukaj czegoś u siebie, ja nie mam chara z dostepem na destro zeby to sprawdzic a Tomba rzuca ava dobrze sprawdzałem ostatnio
    napisalem

Wind Tester
    This is english forum, so write in english or don't write at all. If you really have to write something in polish, include english translation.
    Last edited by Imba; 05-31-2017 at 10:25 AM.

Free User

Działa, jak narazie. Works fine.

Free User
    @Dworak
    I have problem with depositer. he dont open next bp for deposite items.
    Mam problem nie otwiera bp zeby schowac itemki, moglbys zmienic to w skrypcie zeby chowal itemki np do dp nr 1?

Wind Powered
    Quote Originally Posted by Wiesel View Post
    @Dworak
    I have problem with depositer. he dont open next bp for deposite items.
    Mam problem nie otwiera bp zeby schowac itemki, moglbys zmienic to w skrypcie zeby chowal itemki np do dp nr 1?
    My scripts doesn't support OTS.. I don't have time to make every private requests of script Edit it works on Real Tibia 10

Free User
    My scripts doesn't support OTS.. I don't have time to make every private requests of script Edit it works on Real Tibia 10
    This ot is 100% like real. Just check it on rl tibia. it doesnt work. TESTED!