Już ci to wyjaśniałem 5x hidden destroyer bloczy się koło windy na -4 poziomie i gubi chodzenie czyli mało jest sprawdzania pozycji gdzie jest cały czas się bloczy do tego jeszcze przyblokuje mnie jakiś potwór w drodze na resp lub z respa gubi wpt i skaczą jak szalone no i mówiłem o ghoustah zamiast run uzyć fire axe lub sword. Nie wspomnę o skrypcie penisuela tomb ed w którym miał być zmienione żucanie ava i exori frigo z exori flam na zmianę. Liczę że jakiś rabat będzie bo te skrypty działają ale w jakiś 40% bo muszę ręcznie chodzić na respa a czasem z respamam tibie 10 i 0 mini mark na mapie q-loga też mam włączonego.
Nie mam PW
https://forums.tibiawindbot.com/show...-7-8-10-New-PC
Napisz do mnie na PW, skrypty działają to że Tobie sie zacina to nie moja wina tylko szukaj czegoś u siebie, ja nie mam chara z dostepem na destro zeby to sprawdzic a Tomba rzuca ava dobrze sprawdzałem ostatnio
This is english forum, so write in english or don't write at all. If you really have to write something in polish, include english translation.
Last edited by Imba; 05-31-2017 at 10:25 AM.
@Dworak
I have problem with depositer. he dont open next bp for deposite items.
Mam problem nie otwiera bp zeby schowac itemki, moglbys zmienic to w skrypcie zeby chowal itemki np do dp nr 1?