Signup Now
Page 1 of 11 123 ... LastLast
Results 1 to 10 of 101
  1. #1
    Administrator Lucas Terra's Avatar
    Join Date
    Dec 2013
    Location
    Brazil
    Posts
    2,202
    Reputation
    141
    Rep Power
    10

    WindBot 2.8.14 (Protocol 11.20, Client 10)

    Hello guys,

    This update adds compatibility to client protocol 11.20, client version 10. This version will not work with BattlEye enabled. So you must run it using WindAddons or launching the client directly from client.exe. Check the screenshot below to see how you should configure your WindAddons.

    The new version can be downloaded from our Downloads page or directly from the following link:
    WindBot 2.8.14 (16,542 KB)

    WindAddons has been updated aswell:
    WindBot Addons 1.5.6 (1,656 KB)


    Enjoy WindBot!

    The update for client 11 will come tomorrow in the morning

    Option 1. Updating your WindAddons profiles.
    Update your WindAddons Profiles.



    Option 2. Launch the client without BattlEye
    1. Go to your Task Manager, kill BEService.exe
    2. Launch the game directly from client.exe

  2. #2
    Free User
    Join Date
    Feb 2017
    Posts
    2
    Reputation
    10
    Rep Power
    0
    Maslo here elo

  3. #3
    Free User
    Join Date
    Dec 2013
    Posts
    6
    Reputation
    10
    Rep Power
    0
    elo empa

  4. #4
    Free User blakw's Avatar
    Join Date
    Dec 2013
    Posts
    2,657
    Reputation
    73
    Rep Power
    18
    Sweet


    Visit:
    (◣_◢)

  5. #5
    Free User Stephano's Avatar
    Join Date
    Dec 2013
    Location
    Brazil
    Posts
    429
    Reputation
    43
    Rep Power
    13
    Thanks Lucas!

  6. #6

  7. #7
    Free User
    Join Date
    Feb 2017
    Posts
    3
    Reputation
    10
    Rep Power
    0
    Ta funcionando ja?

  8. #8
    Wind Powered
    Join Date
    Jul 2016
    Posts
    27
    Reputation
    10
    Rep Power
    0
    this version make in global? or no?

  9. #9
    Free User Cisco's Avatar
    Join Date
    Aug 2014
    Location
    Brazil
    Posts
    1,412
    Reputation
    119
    Rep Power
    14
    What Lucas is trying to do in the windaddon part is that you are using proxy or without proxy, you must change from Tibia to client, or you will need to change the profile name also to "with proxy" and "without proxy"?

    ===================

    O que o Lucas esta tentando na parte do windaddon é que você usando proxy ou sem proxy, você deve mudar de Tibia para client, ou irá precisar mudar o nome do perfil também para "with proxy" e "without proxy"?

  10. #10
    Free User Nimo's Avatar
    Join Date
    Dec 2015
    Posts
    1,169
    Reputation
    120
    Rep Power
    12
    Quote Originally Posted by botboytres View Post
    this version make in global? or no?
    Yes

 

 

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •