Signup Now
Page 10 of 11 FirstFirst ... 891011 LastLast
Results 91 to 100 of 103
  1. #91
    Free User strahowski's Avatar
    Join Date
    Aug 2014
    Posts
    216
    Reputation
    27
    Rep Power
    20
    It is indeed. Why though?

  2. #92
    Wind Powered
    Join Date
    Dec 2013
    Location
    dvscripts.com
    Posts
    7,105
    Reputation
    433
    Rep Power
    39
    Quote Originally Posted by ricardodeelima View Post
    IT IS OK??


    --Reach Depot/Open Dp/Deposit
    setfavoritedepot(2)
    stackdp = getlootingdestination('stackdp')
    nonstackdp = getlootingdestination('nonstackdp')
    lootbp = getlootingdestination('lootbp')
    maindpbp = getlootingdestination('maindpbp')

    local CONFIG = {
    LOOT_BACKPACK = lootbp,
    MAIN_DP_BACKPACK = maindpbp,
    STACKABLE_BACKPACK = stackdp,
    NOT_STACKABLE_BACKPACK = nonstackdp,
    }

    clearlastonto()

    while (true) do
    foreach lootingitem ITEM_ENTRY do
    while (itemcount(ITEM_ENTRY.id, CONFIG.LOOT_BACKPACK) > 0) do
    if (itemproperty(ITEM_ENTRY.id, ITEM_STACKABLE)) then
    moveitemsonto(ITEM_ENTRY.id, CONFIG.STACKABLE_BACKPACK, 1, CONFIG.MAIN_DP_BACKPACK, CONFIG.LOOT_BACKPACK) wait(600, 1200)
    else
    moveitemsonto(ITEM_ENTRY.id, CONFIG.NOT_STACKABLE_BACKPACK, $lastonto, CONFIG.MAIN_DP_BACKPACK, CONFIG.LOOT_BACKPACK) wait(600, 200)
    end
    end
    end

    if (itemcount(CONFIG.LOOT_BACKPACK, CONFIG.LOOT_BACKPACK) > 0) then
    openitem(CONFIG.LOOT_BACKPACK, CONFIG.LOOT_BACKPACK, false) waitcontainer(CONFIG.LOOT_BACKPACK, false)
    else
    break
    end

    wait(100)
    end
    You need have also this

    while windowcount("Depot Box I") == 0 do
    opendepot()
    waitping(3,4)
    end

    while windowcount(maindpbp) == 0 do
    openitem(maindpbp, "Depot Box I")
    wait(1000)
    resizewindows(1000,maindpbp)
    wait(300,500)
    end


    But maindpbp should be declared ;>

    Quote Originally Posted by strahowski View Post
    It is indeed. Why though?
    Well if you want to have depot remind then yes

  3. #93
    Free User
    Join Date
    Oct 2015
    Posts
    3
    Reputation
    10
    Rep Power
    0
    for some reason when i skin a monster now the lootcount messes up, ill have looted 12 and it will tell me i have 30+

  4. #94
    Free User strahowski's Avatar
    Join Date
    Aug 2014
    Posts
    216
    Reputation
    27
    Rep Power
    20
    Quote Originally Posted by Dworak View Post
    You need have also this

    while windowcount("Depot Box I") == 0 do
    opendepot()
    waitping(3,4)
    end

    while windowcount(maindpbp) == 0 do
    openitem(maindpbp, "Depot Box I")
    wait(1000)
    resizewindows(1000,maindpbp)
    wait(300,500)
    end


    But maindpbp should be declared ;>



    Well if you want to have depot remind then yes
    Depot remind? MAkes no sense :P

    But honestly, does it not make much more sense than having to reset it every time, that's just me though maybe.

    Ohwell, it's not hard to hardcore into a script.

  5. #95
    Wind Powered
    Join Date
    Dec 2013
    Location
    dvscripts.com
    Posts
    7,105
    Reputation
    433
    Rep Power
    39
    Quote Originally Posted by strahowski View Post
    Depot remind? MAkes no sense :P

    But honestly, does it not make much more sense than having to reset it every time, that's just me though maybe.

    Ohwell, it's not hard to hardcore into a script.
    Well i am editing all my scripts so you can choose nr of Depot Box here and it will remind like other setup But its decision of scripters

  6. #96
    Wind Powered
    Join Date
    Dec 2014
    Posts
    13
    Reputation
    10
    Rep Power
    0
    bot still opening false depot box... i was setup VII but but opening one time depot box 3, next time depot box XI.....


    PHP Code:
    setsetting('Cavebot/WalkThroughPlayers''no')
    setfavoritedepot(7)
    local extraitembp getuseroption("SpearBP")
    local Location getuseroption("MainBP")

    local AmmoNameS getuseroption("AmmoName")
    local AmmoID itemid(AmmoNameS)
    local AmmoToBuy getuseroption("AmmoToBuy")
    local CurrentAmmo itemcount(AmmoNameSLocation) + $rhand.count

    local AmmoAmount 
    AmmoToBuy CurrentAmmo

    setsetting
    ('Looting/OpenNextBP''no')
    waitping()

    reopenbp()

    while 
    windowcount(extraitembp) == do
    while 
    windowcount("depot box VII") == do
            
    opendepot()
          
    wait(300,500)
    end
            
    while windowcount(extraitembp) == do
          
    openitem(extraitembp"depot box VII"false)
          
    wait(800,1000)
            
    end
    end


    resizewindows
    (1extraitembp)
    wait(700,1000)

            if 
    itemcount(AmmoNameSextraitembp) < 1 then
                openitem
    (extraitembpextraitembpfalse)
                    if 
    itemcount(AmmoNameSextraitembp) < AmmoAmount and itemcount(extraitembpextraitembp) == and AmmoAmount 0 then
                        printerror
    ('BRAK AMUNICJI'$name)
                        
    wait(1000)
                        
    closeclient()
                    
    end            
            end    


    if AmmoAmount 0 then
        moveitems
    (AmmoNameS'rhand'extraitembpAmmoAmount)
        
    wait(500)

    end

    if AmmoAmount 0 then
    gotolabel
    ("OpenBPS"$wptsection)
    end 

  7. #97
    Free User
    Join Date
    Aug 2014
    Posts
    5
    Reputation
    10
    Rep Power
    0
    pra quem não conseguiu ainda pessoal: "pelomenos nos meus scripts está rodando"

    setfavoritedepot(8)

    opendepot()
    wait(700,900)
    openitem("depot chest", "locker")
    wait(700,900)
    openitem(MainDPBP)
    depotdeposit_ib(StackableDPBP,"Tarantula Egg","Steel Helmet")
    depotdeposit_ib(LootDPBP,"Tarantula Egg","Time Ring")

  8. #98
    Free User strahowski's Avatar
    Join Date
    Aug 2014
    Posts
    216
    Reputation
    27
    Rep Power
    20
    Quote Originally Posted by Dworak View Post
    Well i am editing all my scripts so you can choose nr of Depot Box here and it will remind like other setup But its decision of scripters
    Yea I think, eventually, most scripters will do that. It's a simple way to make scripts feel easier/more well thought out. I've done it to the ones I use that are my own too, and ofcourse to most others I've hardcoded it into depot action. It feels unecessary to run it everytime though so I did like this;


    local favDepot = 13
    if($favoritedepot ~= favDepot) then
    setfavoritdepot(favDepot)
    end

  9. #99
    Wind Powered
    Join Date
    May 2015
    Posts
    1
    Reputation
    10
    Rep Power
    0
    Fav depo is awesome, just edited my scripts for facc pally to refil ammo from one of depot boxes

  10. #100
    Free User deejaay's Avatar
    Join Date
    Jan 2014
    Location
    Sweden
    Posts
    99
    Reputation
    13
    Rep Power
    21
    With the good quality of windbot right now, i really am excited for when 3.0 gets released , take your time and make it perfect

 

 

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •