Signup Now
Page 5 of 5 FirstFirst ... 345
Results 41 to 47 of 47
  1. #41
    Free User
    Join Date
    Dec 2016
    Posts
    6
    Reputation
    10
    Rep Power
    0
    witam,

    mam pytanie odnośnie bota oraz potrzebowałbym 3 skrypty, proszę o pomoc bardziej zaawansowanych użytkowników:
    1) bot mi czesto pada gdy dropi puste viale, lub zdarza się przy pobieraniu gp (suwak ilości się pojawi na ekranie i bot w tym czasie sie nie leczy)
    - dlaczego tak się dzieje i jaki sposob żeby to obejść?
    2) potrzebuje skryptów:
    *a) gdy gracz na ekranie - biegnie do kolejnego wpt ignorując potwora zaznaczonego
    *b) gdy gracz atakuje idzie do label "Leave"
    *c) oraz potrzebuje zeby bot sprawdzal czy jest na dobrym wpt, jeżeli nie to idzie do punktu "Back" a jeżeli w dobrym to niech leca dalej wptki, ponieważ skrypt cofa mi do labelu Back dojdzie do sprawdzania wpt i znowu cofa do labelu back

    bardzo proszę serdecznej osoby o kontakt,
    pzdr

  2. #42
    Free User
    Join Date
    Mar 2017
    Posts
    1
    Reputation
    10
    Rep Power
    0
    Witam mam pewien problem otoz gdy uruchomie bota ten nie widzi klienta tibii 11.11 ? dlaczego?

  3. #43
    Free User
    Join Date
    Jan 2016
    Posts
    1
    Reputation
    10
    Rep Power
    0
    Mam podobnie przu uruchumieniu bota nie ma zadnej postaci na ktora jestem zlogowany windows 10 ktos cos wie

  4. #44
    Free User
    Join Date
    Apr 2014
    Location
    Szczecin, Poland
    Posts
    24
    Reputation
    10
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by millersebastian View Post
    Witam mam pewien problem otoz gdy uruchomie bota ten nie widzi klienta tibii 11.11 ? dlaczego?
    Quote Originally Posted by Hanysowaty View Post
    Mam podobnie przu uruchumieniu bota nie ma zadnej postaci na ktora jestem zlogowany windows 10 ktos cos wie
    A czy używacie tej wersji windbota:
    https://forums.tibiawindbot.com/show...ent-11-Beta-53

  5. #45
    Free User Hubsonq's Avatar
    Join Date
    Mar 2017
    Posts
    15
    Reputation
    10
    Rep Power
    0
    Jak ja odpalam skrypta https://forums.tibiawindbot.com/show...ll=1#post78039 to mi bp otwiera i zamyka. Gram na hexerze.

  6. #46
    Free User
    Join Date
    Jan 2017
    Posts
    1
    Reputation
    10
    Rep Power
    0
    Witam
    Posiadałem windowsa 7 wszystko działało okey pobrane caveboty działały zmieniłem komputer który ma windowsa 10 caveboty nie działają pobrałem te samą wersję bota;
    mianowicie bot sam nie atakuje nie otwiera potworów bawiłem się w ustawieniach jednak nic nie pomaga;
    z góry dzięki za pomoc.

  7. #47
    Free User
    Join Date
    Mar 2016
    Posts
    168
    Reputation
    10
    Rep Power
    12
    Może brakuje ci pliku lua lub robiłeś convert. Ja miałem podobną sytuacje z tymi rzeczami co wymieniłeś i podczas ściągania bota urwało parę lików z bota i nie miałem lua i target nie działał otwieranie itp przeinstaluj bota i sprawdź jeszcze raz i daj znać. PM ME

 

 

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •