Signup Now
Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Wind Powered
    Join Date
    Aug 2015
    Posts
    4
    Reputation
    10
    Rep Power
    0

    Not working with Tibia 10.00

    Bot starts, i login and then it says it doesn't support the client and exits the bot. Wish i knew it wasn't going to work before i paid for it =/

  2. #2
    Free User Nimo's Avatar
    Join Date
    Dec 2015
    Location
    Poland
    Posts
    1,140
    Reputation
    120
    Rep Power
    8
    I suggest you to try version 2.8.9

  3. #3
    Wind Powered
    Join Date
    Aug 2015
    Posts
    4
    Reputation
    10
    Rep Power
    0
    2.8.9 Download fails, have tried 3 times now.

    Where can i request a refund?

  4. #4
    Moderator Josh's Avatar
    Join Date
    Dec 2013
    Posts
    1,329
    Reputation
    172
    Rep Power
    12
    Quote Originally Posted by Ackers View Post
    2.8.9 Download fails, have tried 3 times now.

    Where can i request a refund?
    I've dropped a message to Lucas, he will process it when he's next online.

    What exactly fails? Can you provide any other info? Which link are you following? What error do you get?
    Interested in software development and/or programming for Tibia?
    Check out the new Tibia Programming Forums (TibiaPF) by clicking the image below.

    Looking for a bot for the MMORPG, Medivia?
    Check out MediviaBotter, a powerful, injected bot by clicking the link below.


  5. #5
    Wind Powered
    Join Date
    Aug 2015
    Posts
    4
    Reputation
    10
    Rep Power
    0
    Following the link from the downloads section on this page mate, tried 2.8.9 and 2.8.10 and neither of them download. Gets halfway through then says download failed

  6. #6
    Moderator Josh's Avatar
    Join Date
    Dec 2013
    Posts
    1,329
    Reputation
    172
    Rep Power
    12
    Quote Originally Posted by Ackers View Post
    Following the link from the downloads section on this page mate, tried 2.8.9 and 2.8.10 and neither of them download. Gets halfway through then says download failed
    That's pretty odd. They download fine for me... Are you sure this isn't a problem with your network or hard disk capacity?

    Scratch that, it's not working for me either. I'll raise that with Lucas also. Sorry for the inconvenience!
    Interested in software development and/or programming for Tibia?
    Check out the new Tibia Programming Forums (TibiaPF) by clicking the image below.

    Looking for a bot for the MMORPG, Medivia?
    Check out MediviaBotter, a powerful, injected bot by clicking the link below.


  7. #7
    Wind Powered
    Join Date
    Aug 2015
    Posts
    4
    Reputation
    10
    Rep Power
    0
    All good. Any ETA on either a fix of the link or a refund?

  8. #8
    Free User
    Join Date
    Feb 2014
    Posts
    11
    Reputation
    10
    Rep Power
    0

    Nothing works

    Windbot isn’t working at all. I am having the same problem. I retired from shivera on 11/2017. I came back now, less than 2 months later, and nothing works. I’m using the right version (2.8.9) and it recognizes the client and open correctly, but any script is working. Not even the waypoints (char doesn’t walk), the targeing (char does not mark the monster) or healer. Nothing happens!
    It’s ok about global and battle eye..but, not even working on ots? C’mon, guys! We are paying for ir..
    We want it to work properly.


    Yours,
    Zed.

 

 

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •