Signup Now
Page 226 of 227 FirstFirst ... 126176216224225226227 LastLast
Results 2,251 to 2,260 of 2261
  1. #2251
    Free User
    Join Date
    Jul 2016
    Posts
    6
    Reputation
    10
    Rep Power
    0
    I've been eyeing your scripts but i play on a 10.41 OT would they work? The depot is different than new versions

  2. #2252
    Free User blakw's Avatar
    Join Date
    Dec 2013
    Posts
    2,662
    Reputation
    73
    Rep Power
    19
    Quote Originally Posted by Logzz View Post
    I've been eyeing your scripts but i play on a 10.41 OT would they work? The depot is different than new versions
    The scripts goes with multiple versions so it support older and new depot systems.


    Visit:
    (◣_◢)

  3. #2253
    Free User blakw's Avatar
    Join Date
    Dec 2013
    Posts
    2,662
    Reputation
    73
    Rep Power
    19
    Quote Originally Posted by Logzz View Post
    I've been eyeing your scripts but i play on a 10.41 OT would they work? The depot is different than new versions
    The scripts goes with multiple versions so it support older and new depot systems.


    Visit:
    (◣_◢)

  4. #2254
    Free User
    Join Date
    Sep 2016
    Posts
    2
    Reputation
    10
    Rep Power
    0
    How is the action to minimize the equipment?

  5. #2255
    Free User blakw's Avatar
    Join Date
    Dec 2013
    Posts
    2,662
    Reputation
    73
    Rep Power
    19
    Quote Originally Posted by gustrodrigues View Post
    How is the action to minimize the equipment?
    Looking for this?

        auto(100)
    if ('equip') then
    if not $minimized then
    minimizewindows('equip')
    end
    end


    Visit:
    (◣_◢)

  6. #2256
    Wind Powered
    Join Date
    Jan 2014
    Posts
    27
    Reputation
    10
    Rep Power
    0
    Fixed my error xD
    Last edited by Closterfoebic; 07-27-2020 at 07:54 PM.

  7. #2257
    Wind Powered
    Join Date
    Jul 2020
    Posts
    2
    Reputation
    10
    Rep Power
    0
    Hey man im trying to run the asuras script with luremode and half the time it doesn't kill everything or even turn on the targeting?

  8. #2258
    Free User blakw's Avatar
    Join Date
    Dec 2013
    Posts
    2,662
    Reputation
    73
    Rep Power
    19
    Quote Originally Posted by Kopper View Post
    Hey man im trying to run the asuras script with luremode and half the time it doesn't kill everything or even turn on the targeting?
    Try lowering the Min Amount of Creatures to Lure Mode.


    Visit:
    (◣_◢)

  9. #2259
    Wind Powered
    Join Date
    Jul 2020
    Posts
    2
    Reputation
    10
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by blakw View Post
    Try lowering the Min Amount of Creatures to Lure Mode.
    It's already set at 2

  10. #2260
    Free User blakw's Avatar
    Join Date
    Dec 2013
    Posts
    2,662
    Reputation
    73
    Rep Power
    19
    Quote Originally Posted by Kopper View Post
    It's already set at 2
    Also try increasing the Wait Lure Time (milliseconds) so more creatures can reach you since it only considers 1 sqm radius on character position before targeting.


    Visit:
    (◣_◢)

 

 

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •