Signup Now
Results 1 to 5 of 5

Thread: Feyrist surface

  1. #1
    Wind Powered
    Join Date
    Feb 2017
    Posts
    25
    Reputation
    6
    Rep Power
    0

    Feyrist surface

    I have a Script for Feyrist surface and the bot will not loot any of the new monsters it just kills them and keeps doing its loop but loots nothing. I have tried removing all windbot files from pc and reiinstalling. I also tried removing visual c++ 2013 86 and reinstalling and nothing happens it keeps not looting. I even tried on a new PC and same problem. Pls help fix this!

  2. #2
    Wind Powered
    Join Date
    Feb 2017
    Posts
    25
    Reputation
    6
    Rep Power
    0
    -BUMP @Lucas Terra

  3. #3
    Free User Cisco's Avatar
    Join Date
    Aug 2014
    Location
    Brazil
    Posts
    1,415
    Reputation
    119
    Rep Power
    18
    Quote Originally Posted by scarneck View Post
    I have a Script for Feyrist surface and the bot will not loot any of the new monsters it just kills them and keeps doing its loop but loots nothing. I have tried removing all windbot files from pc and reiinstalling. I also tried removing visual c++ 2013 86 and reinstalling and nothing happens it keeps not looting. I even tried on a new PC and same problem. Pls help fix this!
    delete maps and reinstall maps

  4. #4
    Wind Powered
    Join Date
    Feb 2017
    Posts
    25
    Reputation
    6
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by Cisco View Post
    delete maps and reinstall maps
    I did that it didnt work. I also completely removed Tibia and reinstalled.

  5. #5
    Free User
    Join Date
    Mar 2021
    Posts
    1
    Reputation
    10
    Rep Power
    0
    same problem :S

 

 

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •