Signup Now
Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Free User Hubsonq's Avatar
    Join Date
    Mar 2017
    Posts
    15
    Reputation
    10
    Rep Power
    0

    [EK] Loading script problem

    Hi guys,

    When I load script and trying to click "Cavebot enabled". Tibia automatically turns off. Ant there's information: "done by Action: 1"

    How can I fix this?

  2. #2
    Moderator RoxZin xD's Avatar
    Join Date
    Dec 2013
    Location
    Rio de Janeiro
    Posts
    4,910
    Reputation
    109
    Rep Power
    22
    You got an action closing your client, that's all. Depending on where you got the script, you just got trolled. heheh



    Troubled Animals Quest [100+]
    ALL
    Feyrist Animals Surface [160+]
    RP
    Feyrist Silencers Underground X1 [180+]
    RP | EK
    Feyrist Silencers Underground X2 [200+]
    RP | EK
    Feyrist Silencers Surface [210+]
    RP | EK
    Rathleton Sewers [240+]
    RP
    Glooth Fairy [350+]
    ED/MS
    Hardcore Draken Walls [400+]
    EK

  3. #3
    Free User Hubsonq's Avatar
    Join Date
    Mar 2017
    Posts
    15
    Reputation
    10
    Rep Power
    0
    Probably yes and i cannot fix it

  4. #4
    Wind Powered
    Join Date
    Oct 2017
    Posts
    3
    Reputation
    10
    Rep Power
    0
    Boa tarde!!
    Aguem poderia me ajuda com problema em configura o deport, não consigo uasr os deport novos so com as bp

 

 

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •