Signup Now
Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 11 to 20 of 21
  1. #11
    Free User
    Join Date
    Jun 2014
    Posts
    145
    Reputation
    10
    Rep Power
    16
    qw6lvs.jpg
    Gdy mam włączoną tibię i bota i gdy otwieram addon windbot to pojawia mi się taki komentarz jak w linku. Prosze o pomoc bo bez hotkey to lipa straszna jest ;/

  2. #12
    Free User
    Join Date
    Jun 2014
    Posts
    145
    Reputation
    10
    Rep Power
    16
    trzeba mieć zainstalowanego w folderze z windbotem

  3. #13
    Free User
    Join Date
    Jun 2014
    Posts
    145
    Reputation
    10
    Rep Power
    16
    Da się tak zrobić aby wraz z otwarciem tibi wczytywał sie bot??

  4. #14
    Free User
    Join Date
    Oct 2014
    Posts
    4
    Reputation
    10
    Rep Power
    0

    niezbyt

    Nie da sie niestety

  5. #15
    Free User
    Join Date
    Aug 2014
    Posts
    93
    Reputation
    9
    Rep Power
    0
    zaznaczam "framerate control" i mam na 10 ustawione a na tibi w fps dalej widac 30

  6. #16
    Moderator Imba's Avatar
    Join Date
    Dec 2013
    Location
    Warsaw, Poland
    Posts
    2,576
    Reputation
    149
    Rep Power
    23
    bo to chodzi o to ile ma byc fpsow jak nie masz tibii aktywnej... jak masz no to oczywiscie ze bedzie tyle ile masz w tibii, czyli 30

  7. #17
    Wind Powered wybocenooba's Avatar
    Join Date
    Jan 2014
    Posts
    329
    Reputation
    16
    Rep Power
    17
    ktos moze wie czemu mi grafika zamula jak mam odpalone 6 tibi jak je zminimalizuje i patrze na pojedyncze to nie nie zamula wszystko dziala plynnie ale zminimalizowane tibie to reczej nie zbyt bezpieczne, jedyne co mi przychodzi do glowy aby to naprawic to kupno karty graficznej ktorej nie posiadam profesor i ram jest na uzcyciu 20-40% ktos ma jakies inne pomysly?

  8. #18
    Free User
    Join Date
    Dec 2015
    Location
    hjfgh
    Posts
    7
    Reputation
    10
    Rep Power
    0
    czemu mi niedzialaja te darmowe dni 1 raz mam tego boota

  9. #19
    Free User
    Join Date
    Jan 2016
    Posts
    125
    Reputation
    10
    Rep Power
    13
    Quote Originally Posted by wybocenooba View Post
    ktos moze wie czemu mi grafika zamula jak mam odpalone 6 tibi jak je zminimalizuje i patrze na pojedyncze to nie nie zamula wszystko dziala plynnie ale zminimalizowane tibie to reczej nie zbyt bezpieczne, jedyne co mi przychodzi do glowy aby to naprawic to kupno karty graficznej ktorej nie posiadam profesor i ram jest na uzcyciu 20-40% ktos ma jakies inne pomysly?
    Dopiero chce zaczac z windbotem, ale podejrzewam ,ze tu ma znaczenie ustawienie fps:
    Jesli teraz masz ustawiony np max 60 fps to tibia robi wszystko zeby dazyc do 60 fps. Nawet jesli masz jednego klienta odpalonego- bedzie zuzywal maxymalnie zasoby grafiki, byleby to osiagnac.
    Zmniejszajac FPS do optymalnego- takiego, ktory bylby staly po ustawieniu- mysle, ze pozbylbys sie problemu. Dodatkowo moze pomoc zaktualizowanie sterownikow do grafiki (niby nic, niby win 7+ sam szuka, a jednak dobrze jest samemu wyszukac najlepsze sterowniki- w moim przypadku sie sprawdzilo, pomoglo), zainstalowanie directa 9, sprawdzenie na ktorych ustawieniach grafika nie bedzie zamulac etc.

  10. #20
    Wind Powered wybocenooba's Avatar
    Join Date
    Jan 2014
    Posts
    329
    Reputation
    16
    Rep Power
    17
    Quote Originally Posted by AdrianLbN View Post
    Dopiero chce zaczac z windbotem, ale podejrzewam ,ze tu ma znaczenie ustawienie fps:
    Jesli teraz masz ustawiony np max 60 fps to tibia robi wszystko zeby dazyc do 60 fps. Nawet jesli masz jednego klienta odpalonego- bedzie zuzywal maxymalnie zasoby grafiki, byleby to osiagnac.
    Zmniejszajac FPS do optymalnego- takiego, ktory bylby staly po ustawieniu- mysle, ze pozbylbys sie problemu. Dodatkowo moze pomoc zaktualizowanie sterownikow do grafiki (niby nic, niby win 7+ sam szuka, a jednak dobrze jest samemu wyszukac najlepsze sterowniki- w moim przypadku sie sprawdzilo, pomoglo), zainstalowanie directa 9, sprawdzenie na ktorych ustawieniach grafika nie bedzie zamulac etc.
    dzieki za jakas odpowiedz 9 miesiecy po czasie ale kupilem juz dawno krate graficzna i problem sam zniknol

 

 

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •