Signup Now
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 14 of 14
  1. #11
    Free User
    Join Date
    Feb 2014
    Posts
    230
    Reputation
    29
    Rep Power
    10
    Quote Originally Posted by whitehagen View Post
    ive got problem. windbot said me tibia version is not supported. but im using outofdata client. and yesterday it was working perfectly. i just downlonad outdatta client and now it Attachment 14973 can some one say how to fix that ?
    There was an update, wait for lucas until he will do his work

  2. #12
    Free User kirro's Avatar
    Join Date
    Jul 2015
    Posts
    342
    Reputation
    121
    Rep Power
    8
    wow, do you guys go full sherlock holmes to find These old threads? xD





    Troubled Animals Quest [100+]
    ALL
    Feyrist Animals Surface [160+]
    RP
    Feyrist Silencers Underground X1 [180+]
    RP | EK
    Feyrist Silencers Underground X2 [200+]
    RP | EK
    Feyrist Silencers Surface [210+]
    RP | EK
    Rathleton Sewers [240+]
    RP
    Glooth Fairy [350+]
    ED/MS
    Hardcore Draken Walls [400+]
    EK

  3. #13
    Free User
    Join Date
    Oct 2014
    Posts
    2
    Reputation
    10
    Rep Power
    0
    it's done already
    Last edited by whitehagen; 06-20-2017 at 04:29 PM.

  4. #14
    Free User
    Join Date
    Oct 2018
    Posts
    3
    Reputation
    10
    Rep Power
    0
    também estou com esse problema... paguei 30 dias e não consigo rodar o bot :/

 

 

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •