Signup Now
Page 3 of 15 FirstFirst 1234513 ... LastLast
Results 21 to 30 of 147
  1. #21
    Free User
    Join Date
    Nov 2014
    Posts
    2
    Reputation
    10
    Rep Power
    0
    how can I make my windbot work, I've been trying to use windbot for tibiaclient 10.53 but whenever i log in it sends me to some fiels and i dont know what to do there and when i click on tibia then the windbot stops working. Help please!

  2. #22
    Free User mariusze's Avatar
    Join Date
    Mar 2015
    Location
    poland
    Posts
    4
    Reputation
    10
    Rep Power
    0
    my 14 deys free not working can some bady from cipsoft cant look whats hapend
    Gangster
    old owner Daney, Mari Di and more =haili=furora=2005y-2011y
    Now im comin back in Aurora 2015

  3. #23
    Free User Patatje's Avatar
    Join Date
    Jan 2014
    Posts
    77
    Reputation
    21
    Rep Power
    12
    @Lucas Terra is there some issues on the Navigation? i can only connect with 1 client into Navigation the other one says Connecting... but doesnt connect.
    Last edited by Patatje; 04-25-2015 at 08:33 PM.

  4. #24
    Free User
    Join Date
    Apr 2014
    Posts
    6
    Reputation
    10
    Rep Power
    0

    Navigation probrem

    @Lucas Terra, since yesterday I can't connect multiple instances of windbot to the official navi server
    if u can fix it.. will help me so much.
    Thanks! =)

  5. #25
    Free User
    Join Date
    Sep 2014
    Posts
    66
    Reputation
    10
    Rep Power
    11
    I got question....I never used that of navigation...but...
    Well,,i got script for multichar. and....i connect both chars to a room, and it still not working
    i got luas enabled....
    any idea?

  6. #26
    Banned
    Join Date
    Aug 2014
    Posts
    138
    Reputation
    19
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by chapista View Post
    I got question....I never used that of navigation...but...
    Well,,i got script for multichar. and....i connect both chars to a room, and it still not working
    i got luas enabled....
    any idea?
    First connect to navi then open ur script. Should work

  7. #27
    Free User kirro's Avatar
    Join Date
    Jul 2015
    Posts
    335
    Reputation
    121
    Rep Power
    10
    Quote Originally Posted by mariusze View Post
    my 14 deys free not working can some bady from cipsoft cant look whats hapend
    lol hahaa

  8. #28
    Free User
    Join Date
    Jun 2014
    Posts
    11
    Reputation
    10
    Rep Power
    0
    navigation OFF!

  9. #29
    Free User
    Join Date
    May 2015
    Posts
    6
    Reputation
    10
    Rep Power
    0

    Navi follower Error!

    Quote Originally Posted by matiis View Post
    First connect to navi then open ur script. Should work
    @Lucas Terra
    Hi, I connect to the navi, where one is the other leader and follower. The icon follower or supporter player is not reflected in the room. E completely ignore the instructions of the leader and in turn creates a bug! anyone know how to fix or configure the follower?
    Last edited by chuyzao; 01-19-2016 at 08:15 PM.

  10. #30
    Free User
    Join Date
    Dec 2015
    Posts
    4
    Reputation
    10
    Rep Power
    0
    Navigation OFF ??

 

 

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •