Signup Now
Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    Wind Powered
    Join Date
    Mar 2016
    Posts
    8
    Reputation
    10
    Rep Power
    0

    help with looting on ot :)

    Yo!

    I play Gunzodus. net and I have a problem with the looting..

    Somehow the bot get stuck when looting cause of the browse field.

    Is it possible to ignore the looting when you've stand still for x seconds or something?

    Best regards

  2. #2
    Free User
    Join Date
    Jun 2019
    Posts
    1
    Reputation
    10
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by dlarz View Post
    Yo!

    I play Gunzodus. net and I have a problem with the looting..

    Somehow the bot get stuck when looting cause of the browse field.

    Is it possible to ignore the looting when you've stand still for x seconds or something?

    Best regards
    Same exact problem here. Sadly there is no response yet :/. I hope this up will get any result.

    If there happen to be bodies stacked, bot sometimes (rather commonly) tries to browsefield (or at least ctrl + right click). That action is interrupted by something, and the bot keeps on trying to CTRL + RMB the loot over and over again. Targeting has bigger priority so when mobs spawn the bot simply kills them and goes back to CTRL + RMB.

    Anyone know any solution to this problem? Any thoughts?

  3. #3
    Wind Powered
    Join Date
    Mar 2016
    Posts
    8
    Reputation
    10
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by Feakulated View Post
    Same exact problem here. Sadly there is no response yet :/. I hope this up will get any result.

    If there happen to be bodies stacked, bot sometimes (rather commonly) tries to browsefield (or at least ctrl + right click). That action is interrupted by something, and the bot keeps on trying to CTRL + RMB the loot over and over again. Targeting has bigger priority so when mobs spawn the bot simply kills them and goes back to CTRL + RMB.

    Anyone know any solution to this problem? Any thoughts?
    Yeah, sadly I think less people buy windbot cuz of this problem and rather using xeno/magebot etcetc aswell...

  4. #4
    Free User
    Join Date
    Apr 2014
    Posts
    4
    Reputation
    10
    Rep Power
    0
    any solution?

  5. #5
    Free User Glidarn's Avatar
    Join Date
    Dec 2013
    Location
    Stockholm, Sweden
    Posts
    435
    Reputation
    49
    Rep Power
    15
    Did you solve this?
    @Linkusek @dlarz @Feakulated

  6. #6
    Free User Glidarn's Avatar
    Join Date
    Dec 2013
    Location
    Stockholm, Sweden
    Posts
    435
    Reputation
    49
    Rep Power
    15

  7. #7
    Free User
    Join Date
    Oct 2014
    Posts
    172
    Reputation
    10
    Rep Power
    14
    solve it please :O

  8. #8
    Free User
    Join Date
    Apr 2014
    Posts
    4
    Reputation
    10
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by Glidarn View Post
    Did you solve this?
    @Linkusek @dlarz @Feakulated
    Nope:/

  9. #9
    Free User
    Join Date
    Feb 2014
    Posts
    2
    Reputation
    10
    Rep Power
    0
    this is map bug. By hand you cant make browse field in this sqm

  10. #10
    Free User strahowski's Avatar
    Join Date
    Aug 2014
    Posts
    216
    Reputation
    27
    Rep Power
    14
    Gunzodus and Ezodus both have some really weird data to them, their systems and all they have are just layered and I don't think it's anything anyone but Lucas Terra can solve, and he's gone awol since RL Botting with Windbot died. A fucking shame I might add, Windbot always was the best bot until it stopped developing. Such is life, though.

 

 

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •