Signup Now
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 14
  1. #1
    Free User
    Join Date
    Aug 2015
    Posts
    4
    Reputation
    10
    Rep Power
    0

    Not working with Tibia 10.00

    Bot starts, i login and then it says it doesn't support the client and exits the bot. Wish i knew it wasn't going to work before i paid for it =/

  2. #2
    Free User Nimo's Avatar
    Join Date
    Dec 2015
    Posts
    1,151
    Reputation
    120
    Rep Power
    10
    I suggest you to try version 2.8.9

  3. #3
    Free User
    Join Date
    Aug 2015
    Posts
    4
    Reputation
    10
    Rep Power
    0
    2.8.9 Download fails, have tried 3 times now.

    Where can i request a refund?

  4. #4
    Moderator Josh's Avatar
    Join Date
    Dec 2013
    Posts
    1,384
    Reputation
    183
    Rep Power
    14
    Quote Originally Posted by Ackers View Post
    2.8.9 Download fails, have tried 3 times now.

    Where can i request a refund?
    I've dropped a message to Lucas, he will process it when he's next online.

    What exactly fails? Can you provide any other info? Which link are you following? What error do you get?
    Interested in software development and/or programming for Tibia?
    Check out the new Tibia Programming Forums (TibiaPF) by clicking the image below.

    Looking for a bot for the MMORPG, Medivia?
    Check out MediviaBotter, a powerful, injected bot by clicking the link below.


  5. #5
    Free User
    Join Date
    Aug 2015
    Posts
    4
    Reputation
    10
    Rep Power
    0
    Following the link from the downloads section on this page mate, tried 2.8.9 and 2.8.10 and neither of them download. Gets halfway through then says download failed

  6. #6
    Moderator Josh's Avatar
    Join Date
    Dec 2013
    Posts
    1,384
    Reputation
    183
    Rep Power
    14
    Quote Originally Posted by Ackers View Post
    Following the link from the downloads section on this page mate, tried 2.8.9 and 2.8.10 and neither of them download. Gets halfway through then says download failed
    That's pretty odd. They download fine for me... Are you sure this isn't a problem with your network or hard disk capacity?

    Scratch that, it's not working for me either. I'll raise that with Lucas also. Sorry for the inconvenience!
    Interested in software development and/or programming for Tibia?
    Check out the new Tibia Programming Forums (TibiaPF) by clicking the image below.

    Looking for a bot for the MMORPG, Medivia?
    Check out MediviaBotter, a powerful, injected bot by clicking the link below.


  7. #7
    Free User
    Join Date
    Aug 2015
    Posts
    4
    Reputation
    10
    Rep Power
    0
    All good. Any ETA on either a fix of the link or a refund?

  8. #8
    Free User
    Join Date
    Feb 2014
    Posts
    14
    Reputation
    10
    Rep Power
    0

    Nothing works

    Windbot isn’t working at all. I am having the same problem. I retired from shivera on 11/2017. I came back now, less than 2 months later, and nothing works. I’m using the right version (2.8.9) and it recognizes the client and open correctly, but any script is working. Not even the waypoints (char doesn’t walk), the targeing (char does not mark the monster) or healer. Nothing happens!
    It’s ok about global and battle eye..but, not even working on ots? C’mon, guys! We are paying for ir..
    We want it to work properly.


    Yours,
    Zed.

  9. #9
    Free User
    Join Date
    Sep 2017
    Posts
    7
    Reputation
    10
    Rep Power
    0
    Here is not working version 10 no, windows 10
    https://imgur.com/a/H0kqL

  10. #10
    Free User
    Join Date
    Jun 2016
    Posts
    6
    Reputation
    10
    Rep Power
    0
    I have the same problem, my premium days are being charged but I can not use it, what will we do?


 

 

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •