Signup Now
Page 15 of 16 FirstFirst ... 513141516 LastLast
Results 141 to 150 of 153
  1. #141
    Free User
    Join Date
    Jan 2018
    Posts
    2
    Reputation
    10
    Rep Power
    0
    Não funciona, tentei aqui mas nada feito.

  2. #142
    Free User
    Join Date
    Sep 2015
    Posts
    3
    Reputation
    10
    Rep Power
    0
    hey brother, tuido rolou correto por aqui!
    mas no momento que dou Mudar ip, ele abre o tibia e fecha logo após alguns segundos... sabe o que posso fazer?

  3. #143
    Free User
    Join Date
    Mar 2018
    Posts
    3
    Reputation
    10
    Rep Power
    0
    Avast Client doesn't work here.I think this Avast Client need update Or maybe ipchanger doesn't changing IP.
    Last edited by ribaswind; 03-04-2018 at 05:58 AM.

  4. #144
    Free User
    Join Date
    Jan 2015
    Posts
    89
    Reputation
    10
    Rep Power
    8
    @Josh said it was working

  5. #145
    Free User
    Join Date
    Mar 2018
    Posts
    3
    Reputation
    10
    Rep Power
    0
    Aqui aparece que a versao do client é 11.47 e precisa da versão 11.49

  6. #146
    Free User
    Join Date
    Mar 2018
    Posts
    3
    Reputation
    10
    Rep Power
    0
    @avastpro Vai ter update de client ??

  7. #147
    Free User downloadkct's Avatar
    Join Date
    Dec 2013
    Location
    Rio de Janeiro
    Posts
    1,168
    Reputation
    25
    Rep Power
    12
    Quote Originally Posted by ribaswind View Post
    @avastpro Vai ter update de client ??
    Não.....
    Old 'n Proud Neobot-Elfbot and blackd user

  8. #148
    Free User
    Join Date
    Feb 2014
    Posts
    100
    Reputation
    9
    Rep Power
    0
    @avastpro cria uma guia pra nois editar o cliente ou atualiza!

  9. #149
    Free User
    Join Date
    Mar 2018
    Posts
    1
    Reputation
    10
    Rep Power
    0
    Boas.

    Joga em Kenora.

    è possivel jogar com windbot nesse server?

  10. #150
    Free User
    Join Date
    Apr 2018
    Posts
    1
    Reputation
    10
    Rep Power
    0
    aqui funcionou tudo certinho, só no final q o servidor não me deixa logar, dando fallied

 

 

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •