Signup Now
Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Free User
    Join Date
    Feb 2015
    Posts
    14
    Reputation
    10
    Rep Power
    0

    Unhappy Problem with Windbot 2.9.0 (Client 11_44.5516)

    Hi, Im having problems with Windbot 2.9.0... Prints

    Wind does not recognize the version.

    client_version.png

    And when I tried to attach

    attach.png

    Thanks

  2. #2
    Free User
    Join Date
    Apr 2016
    Posts
    1
    Reputation
    10
    Rep Power
    0
    I have exactly the same thing, I am waiting for an answer Lucas terra

  3. #3
    Free User glowingstick's Avatar
    Join Date
    Jan 2014
    Posts
    348
    Reputation
    36
    Rep Power
    10
    Lucas Terra Lucas Terra is offline
    Administrator
    Last Activity 11-01-2017 04:29 PM

    Gl with that :d

  4. #4
    Free User
    Join Date
    May 2016
    Posts
    2
    Reputation
    10
    Rep Power
    0
    i Have tibia 11.49 and not working.
    should i wait for bot update or can i do something with that?

  5. #5
    Free User
    Join Date
    May 2015
    Posts
    6
    Reputation
    10
    Rep Power
    0
    I have the same problem, did you manage how to solve it?

  6. #6
    Free User
    Join Date
    Jan 2018
    Posts
    1
    Reputation
    10
    Rep Power
    0
    I have the same problem, can someone help me?

  7. #7
    Free User
    Join Date
    Oct 2014
    Posts
    3
    Reputation
    10
    Rep Power
    0
    Hello, I am copying the "client" file to the desktop, I include tibia from this file and I am still writing that battleeye is on. I turn windbota on and off I turn off tibia what should I do to attach windbot.

  8. #8
    Free User
    Join Date
    Aug 2015
    Posts
    2
    Reputation
    10
    Rep Power
    0
    I have the same problem, can someone help me?

 

 

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •