Signup Now
Page 5 of 9 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Results 41 to 50 of 90
  1. #41
    Wind Powered
    Join Date
    Oct 2016
    Posts
    44
    Reputation
    10
    Rep Power
    0
    and looting dsnt work ;/

  2. #42
    Wind Powered
    Join Date
    Feb 2017
    Posts
    15
    Reputation
    10
    Rep Power
    0
    Looting is slow.... really slow ;///

  3. #43
    Wind Powered
    Join Date
    Aug 2017
    Posts
    13
    Reputation
    10
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by MichasiXiaomi View Post
    Looting is slow.... really slow ;///
    i have the same problem, dont loot untill i move mouse =/

    please LUCAS check it

  4. #44
    Wind Powered
    Join Date
    Jul 2017
    Posts
    1
    Reputation
    10
    Rep Power
    0
    What's new about the mouse bug pull the loot just with the cursor moving?

    Is there another way to use the bot, to which this bug is fixed?

    I need to level up

  5. #45
    Wind Powered
    Join Date
    Jul 2016
    Posts
    25
    Reputation
    10
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by Lucas Terra View Post
    Hello guys,

    This update adds compatibility to client protocol 11.47, client version 10. Client version 11 will come soon.

    Remember, you must launch Tibia/WindAddons directly from 'client.exe', so it won't enable BattlEye. Use it at your own risk!

    The new version can be downloaded from our Downloads page or directly from the following link:
    WindBot 2.8.30 (15,971 KB)

    WindAddons has been updated aswell:
    WindBot Addons 1.5.23 (1,664 KB)

    WindBot and WindAddons for Tibia 11 will get an update soon! Stay tuned in this thread:
    https://forums.tibiawindbot.com/show...-for-Client-11


    Enjoy WindBot!
    I installed the version 49 of the addons more in the hour that goes in the work area is the 48, then I noticed that in the download of the adons the bot dinovo you put the bot to download twice in the tibia 11

  6. #46
    Wind Powered
    Join Date
    May 2015
    Posts
    7
    Reputation
    10
    Rep Power
    0
    my looting doesn't work since yesterday in tibia 10. idk if in tibia 11 works now, but in 10 doesn't work. any help? anyone is just like me? i see botters normally ._.

  7. #47
    Wind Powered
    Join Date
    Sep 2014
    Posts
    20
    Reputation
    10
    Rep Power
    0
    09:46:09: Starting BattlEye Service...

    09:46:11: Launching game...
    09:46:26: Note: File blocks can be ignored if they don't cause problems with the game.
    09:46:26: [INFO] Blocked loading of file: "C:\Program Files (x86)\TeamViewer\tv_w32.dll".
    09:46:38: [INFO] Blocked loading of file: "C:\Program Files (x86)\TeamViewer\tv_w32.dll".

    creio q seja algo do cliente bloqueando...]

  8. #48
    Free User
    Join Date
    Jun 2014
    Posts
    4
    Reputation
    10
    Rep Power
    0
    Ótimo dia à todos, pelo simples fato do meu inglês ser uma merda não irei me atrever... espero que alguém o faça...
    Os problemas com o tibia para quem usa VPS eu resolvi apagando a pasta do battleye, boa reta final pra botiadas de vcs!!!!

  9. #49
    Wind Powered
    Join Date
    Aug 2016
    Posts
    1
    Reputation
    10
    Rep Power
    0
    o wind não está pegando o loot quando pega demora de mais para pegar!

  10. #50
    Wind Powered
    Join Date
    Aug 2017
    Posts
    13
    Reputation
    10
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by israeljf View Post
    o wind não está pegando o loot quando pega demora de mais para pegar!
    mesmo problema aqui.

 

 

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •