Signup Now
Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Free User
    Join Date
    Aug 2016
    Posts
    6
    Reputation
    10
    Rep Power
    0

    How to use the windbot on new tibia 11?

    In this last update of the tibia 11.30.5036 I can not use the windbot, because it informs that the anti-bot is connected and if I run straight from the tibia folder it informs that it is missing files.

    How do I use it?

  2. #2
    Wind Powered
    Join Date
    Mar 2017
    Posts
    4
    Reputation
    10
    Rep Power
    0
    If you're on the servers with Battleye forced active, you can't use windbot yet.

  3. #3
    Free User
    Join Date
    Aug 2016
    Posts
    6
    Reputation
    10
    Rep Power
    0
    Game in the world of pacera and several can use the windbot, but when I try to open the windbot shows an error message saying that files are missing.

    Can someone help me?

  4. #4
    Free User
    Join Date
    May 2017
    Posts
    1
    Reputation
    10
    Rep Power
    0
    Meu caro amigo, vc deve baixar o WindAddons e abrir o Client.exe dentro da pasta do tibia pelo WindAddons > https://forums.tibiawindbot.com/show...ent-11-Beta-63
    Last edited by jairlouco; 05-19-2017 at 04:39 PM.

  5. #5
    Wind Powered
    Join Date
    Jul 2015
    Location
    Brasil
    Posts
    2
    Reputation
    10
    Rep Power
    0
    Ja tem data para uma nova atualização para corrigir isso??
    obg.

 

 

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •