Signup Now
Page 93 of 216 FirstFirst ... 43 839192939495 103 143 193 ... LastLast
Results 921 to 930 of 2151
  1. #921
    Moderator BUgWT's Avatar
    Join Date
    Dec 2013
    Location
    www.bugwt.com
    Posts
    1,112
    Reputation
    39
    Rep Power
    4
    Quote Originally Posted by helice View Post
    U think its can be use on Softmode with a lvl 325 ?? or its so hardcore
    I botted on a 260 MS softcore. Making 900k exphr

    My settings were:
    Block 1 grim
    Run 2,3,4 grims
    Vishur/Lux enabled
    Hunting MiddleEast(All),NorthEast(All),SouthWest(All)

    Quote Originally Posted by mastabufu View Post
    Hello BUg,
    I got small problem with grims. Im using it since 1month or so but today smth appear into my console when character was buying gfbs - Item not found on the DataBase: ''. It bought gfbs and the rest supps but I wanted You to know that smth like that happend. Have any idea what is wrong?
    Regards

    P.S. I didnt change nothing in settings, only choosed the higher ammount of gfbs to buy
    Quote Originally Posted by Big Snorlax View Post
    please making script for ek chosen fire dojo and sea serpen -1 with tasker? '-' thx
    Quote Originally Posted by Zachir View Post
    Check Candia 6kk for lizard city waiting in depo

  2. #922
    Moderator BUgWT's Avatar
    Join Date
    Dec 2013
    Location
    www.bugwt.com
    Posts
    1,112
    Reputation
    39
    Rep Power
    4
    Quote Originally Posted by helice View Post
    U think its can be use on Softmode with a lvl 325 ?? or its so hardcore
    I botted on a 260 MS softcore. Making 900k exphr

    My settings were:
    Block 1 grim
    Run 2,3,4 grims
    Vishur/Lux enabled
    Hunting MiddleEast(All),NorthEast(All),SouthWest(All)

    Quote Originally Posted by mastabufu View Post
    Hello BUg,
    I got small problem with grims. Im using it since 1month or so but today smth appear into my console when character was buying gfbs - Item not found on the DataBase: ''. It bought gfbs and the rest supps but I wanted You to know that smth like that happend. Have any idea what is wrong?
    Regards

    P.S. I didnt change nothing in settings, only choosed the higher ammount of gfbs to buy
    Very weird. Did it bug the script or everything worked fine?

    Quote Originally Posted by Big Snorlax View Post
    please making script for ek chosen fire dojo and sea serpen -1 with tasker? '-' thx
    Currently making EK Chosen Fire Dojo

    Quote Originally Posted by Zachir View Post
    Check Candia 6kk for lizard city waiting in depo
    Will do asap! Can't now but I'll be back in 2-3 hrs

  3. #923
    Wind Powered
    Join Date
    Mar 2014
    Location
    Poland
    Posts
    158
    Reputation
    14
    Rep Power
    1
    i need script for 180 ed good exp :P

  4. #924
    Wind Powered mastabufu's Avatar
    Join Date
    Dec 2013
    Posts
    108
    Reputation
    11
    Rep Power
    2
    BUg, everything worked fine, just that console window with that strange info I thought that I died when I came house :P

  5. #925
    Free User
    Join Date
    Mar 2014
    Posts
    11
    Reputation
    10
    Rep Power
    0
    mate check depo in candia;d i have free resp now

  6. #926
    Wind Powered
    Join Date
    Dec 2013
    Posts
    24
    Reputation
    10
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by bugwt View Post
    whats your level and voc? Eq?

    I always profit on 2+ hr hunts. If you really cant profit, try collecting gold coins and disabling lootvalueablebodies
    ms 400
    equip?
    Dwarven helmet
    robe of underworld
    mms
    dwarven legs
    boh
    wand +1 of vis

    do you that using a sov and a dwarven armor. Should be better?

  7. #927
    Wind Powered
    Join Date
    Mar 2014
    Location
    United Kingdom
    Posts
    22
    Reputation
    10
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by BUgWT View Post
    Suggest us a place and maybe we will make it:]
    Hmm, Idk really, you are the master of botting
    So Suprise us botters :d

  8. #928
    Free User
    Join Date
    Mar 2014
    Posts
    11
    Reputation
    10
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by BUgWT View Post

    Will do asap! Can't now but I'll be back in 2-3 hrs
    still waiting ... mate ??????????????

  9. #929
    Free User
    Join Date
    Dec 2013
    Posts
    25
    Reputation
    11
    Rep Power
    0
    Is there any way of NEVER opening the console? Always when I die in 1 char, the console opens on screen, and other chars die too, I dont know why, but this always happen when the console appair... sometimes it say "yea yea yea yea" "your character dead.."

  10. #930
    Wind Powered
    Join Date
    Dec 2013
    Posts
    11
    Reputation
    10
    Rep Power
    0
    Check in Chimera 4kk for goroma waiting in depo !


    also... where to bot 380 EK? xd

 

 

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •